söndag 17 maj 2015

Radio Houdi 128

I avsnitt 128 pratar vi bl.a. om medvetande i molnet och inleder en ny följetong! Lyssna här, mycket nöje!


Därmed tar vi en liten paus från poddandet, men vi kommer att komma tillbaka!

7 kommentarer:

 1. Hm, dags att säga farväl till två långkörare alltså, Mad men och Letterman. Noterade ett märkligt fenomen som biprodukt till Mad men när den började sändas här. Serien började i 50-talet. Snart såg man en krönika skriven av Ann Söderlund, hon skulle inreda sitt hem med tidsenliga möbler och prylar i samma stil som fanns i Mad men. Hon skaffade också 50-talsklänningar och dräkter från loppis och gick omkring med pärlcollier. Undrar hur det blev när serien framskred genom 60- och 70-tal? Slängde hon prylarna allt eftersom och köpte nya retrogrejer? Ann är nog inte feminist.
  Och vem minns inte modellen Vendela Kirseboms snöpliga medverkan hos Letterman? Hon gav den mest rörande finslipade invit till honom under programmet och möttes av en iskall Letterman. Han kunde åtminstone ha låtsats för artighetens skull. Vad hon nu skulle med honom till; alldeles för gammal för henne och ser ut som ET, men Money talks förstås. Letterman är nog inte heller feminist. Och inte Vendela heller, det är nog bara i Sverige alla är feminister.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte Letterman gillar töser...

   Men Vendela..? Visst var hon vacker som en dag?

   Radera
  2. Man kan väl få tycka som Alvar Aalto. Det praktiska är alltid vackert..... Det bortskaffar helt den tids-mode-kontext-beroende aspekten på kvinnor

   Radera
  3. Eller som min mångårige chef Börje. "Stöt alltid på den fulaste, utseendet har aldrig gett dem något gratis. De är de riktiga proffsen" Han var nästa lika cynisk som jag.....:-)

   Radera
 2. Vendela Kirsebom är också vacker, men det var en annan flicka med poetiskt namn som jag tänkte på. Med utsökt nobel näsa... Äsch, borta. :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Linda Evangelista kanske? Noblare näsa kan ingen ha, utom 'Helge och Hedvig' förstås, men deras näsor var inte äkta.

   Radera
  2. Nej nej, det var en svensk fotomodell, som ganska snart försvann från rampljuset. Hon är nog inte så ung längre.

   Radera