tisdag 12 maj 2015

Kulturminister Alice Bah Kuhnke

Kulturminister Alice Bah Kuhnke är en typisk miljöpartist i den bemärkelsen att hon inte låter oss bloggare vara i fred. Det bjuds på smaskigt material i högre takt än man hinner kommentera. Miljöpartiet återkommer jag gärna till, men Bah Kuhnke är jag färdig med. Johan Wennström:
"Under sin korta tid som kulturminister har Alice Bah Kuhnke (MP) visat kulturen ett chockerande ointresse. Hon läser inte skönlitteratur och lyssnar inte på klassisk musik. Hon tycker att all film som har producerats före Berlinmurens fall är ointressant. Hon verkar anse att hennes viktigaste gärning som statsråd är att kvotera in människor med rätt etnicitet och åsikter i kulturlivets styrelser. Kulturen är i Bah Kuhnkes värld alltså blott ett redskap för att förverkliga hennes politisk-ideologiska ambitioner. Ett rent totalitärt synsätt." 
2015-01-18: Lite galenskaper som inte kan lämnas okommenterade...

2015-01-04: Vi kan för lite om islam!

2014-10-21: Pekgul och Bah Kuhnke kommenterar

2014-10-05: Hur klokt är det att ha Jesus som förebild?

2014-10-04: Alice Bah Kuhnke är kanske inte den vassaste ministern

1 kommentar:

  1. Och så lär hon överlåtit åt andra att välja den konst hon har på väggarna i sitt arbetsrum. En Kulturminister! Oj vad jag skulle njutit av att få välja om jag varit i hennes kläder, rena julafton! Men ministern har visst inte så stort intresse av kultur..
    Vilket bekräftar mina fördomar om frireligiösa.

    SvaraRadera