Startsidan      |      Texter      |     YouTube     |      Twitter      |      Podcasts      |      Hall of fame      |     Hall of fame     |      Evolution

måndag 29 december 2014

Du förtrycker genom din existens

Beroende på vem du är, finns det väldigt få rätt och väldigt många fel. Jag har tidigare uppmärksammat Carolina Farraj som menar att idéer är oproblematiska, till skillnad från människorna som besitter dessa idéer.


Idag bjöd Farraj på en påminnelse i samma tema. Det spelar ingen roll hur du agerar, det viktiga är vad du är.


Man får väl hoppas på en mer optimistisk hållning från den konstruktiva falangen av feminister - den falang som jag anser mig tillhöra och vars kamp jag delar.

11 kommentarer:

 1. Jag räknar mig inte som feminist. Bara som människa. Åldern har givit mig perspektiv på fundamentalism av alla slag. Det är en styggelse. Men också brist på empiri, skepticism och förnuft. Tyvärr en företeelse som inte längre premieras i Sverige. Inte som Herreyist heller Det är också fundamentalism i sin värsta form. Mormonism.

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. Jag trodde han tillhörde dem som tror att Jesus mellanlandade i USA....Kommer han alltså inte från en sådan familj? Eller

   Radera
  2. Jepp. Lillbrorsan är fortfarande mormon.

   Radera
 3. Ostronmannen reagerar lite stött. Helt rättmätigt. Han har börjat upptäcka att forskarbakgrund inte är en garanti för förnuft eller kausala resonemang. Bara för en narcissistisk ådra. Men om han inte aktar sig....blir han nästa spetälska här på de fördömdas If. Där vi kan läsa eländet, men slippa ta del.

  SvaraRadera
 4. En honnör till John Houdi som får alla debattörer om Neil att framstå som nyfödda...

  SvaraRadera
  Svar
  1. John Houdi kan man lita på när det blåser. Inget snack.

   Radera
 5. Vilken läskig tjej den där Farraj. :-(

  SvaraRadera
 6. Jag tittade lite närmare på damen Farraj. "Förälskad i mänsklighetenen " beskriver hon sig som, oj! Jag skulle inte vilja möta denna förälskade kvinna i en mörk gränd, hennes kärlek skulle inte omfatta mig. Damen kräver absolut underkastelse förstår man inte minst på hennes twittersidas storbild på hotfullt maskerade palestinaflaggflaggviftande kamrater.
  Carolina är en aggressiv megära, fi fan.

  SvaraRadera