söndag 18 januari 2015

Lite galenskaper som inte kan lämnas okommenterade...

Här följer lite galenskaper som inte kan lämnas okommenterade, men som får kommenteras av någon som har tid. I kronologisk ordning, med sedvanliga reservationer:

Maj 2012: IO9 presenterar resultatet av den samlade insatsen från kristen ursprungsforskning, som bl.a. presenterar dinosaurier och människor som samexisterande varelser.

April 2013: Börje Peratt reder ut preintuitiva livsval.

Januari 2014: Efter en uppgörelse med broderskapsrörelsen kanske islamister som Mehmet Kaplan rent av har chans till ministerpost.

Juli 2014: Nu ska barnen räddas från homosexuella och andra pedofiler.

Juli 2014: Va? Varför får just ortodoxa judars barn herpes? Hur funkar virus egentligen?

Augusti 2014: En ateist finner odiskutabla evidens för skapelse, och konverterar därför till kristendomen. Allt enligt den pålitliga källan ICR.

September 2014: Fi-väljare river upp himmel och jord över att valresultatet avslöjats för allmänheten.

September 2014: Anders Linder får fiender från alla håll efter att ha menat att både SD och Fi är extrema partier.

September 2014: Om du har fel och blir rättad, är könet på den som vet bättre naturligtvis viktigare än sakfrågan.

Oktober 2014: Kanske att felet med Alice Bah Kuhnke inte är hennes inkompetens utan alla andras sexism? Rebecca Weidmo Uvell tar en för teamet genom att uppmärksamma detta.

November 2014: Homeopaterna når peak stupid när det visar sig att man inte behöver spä ut det aktiva ämnet, utan blott berätta för vattnet om det aktiva ämnet.

November 2014: Kreationister vaknar upp med ett ryck och inser att Lawrence Krauss är som Hitler!

November 2014: Den rödgröna regeringen inleder sin karriär med att lägga ner Medelhavsinstituten, och efter välförtjänt kritik kommer de på att de "värnar om instituten och deras betydelsefulla verksamhet" på ett bättre sätt genom att inte genomföra nedläggningen.

November 2014: Homeopatiskt silver i kolloidal form som produceras genom att man placerar ett mynt i vatten och tillsätter elektrisk ström, säljs fortfarande som universalt botemedel för knappt 300:-/liter.

November 2014: Amina Manzoor uppmärksammar att tro gör det osannolika sannolikt, apropå kolloidalt silver.

November 2014: Jo, visst ska påven föreläsa för europaparlamentet - inget säger äkta kristen som önskan att alliera sig med makten.

Jag vill tacka Uvell, Manzoor och Linder för att ni twittrar eran research!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar