lördag 7 maj 2016

Miljöpartiet stjäl showen

Efter en tids uppehåll, här kommer min senaste YouTube-kommentar:

4 kommentarer:

 1. Skönt inlägg. Kan det bidra till att MP går i graven bredvid tidigare KD vore det bra. Officiant i
  ceremonin kan diskuteras. Humanisterna är inte helt betrodda. Vissa tror/hoppas på resurrection.

  SvaraRadera
 2. Miljöpartiet får gärna gå i graven med en duns för mig, så att vi förhoppningsvis slipper alla infiltratörer med sina hotfulla rabiatecken och annat öppet islamistiskt.
  Men det finns fler konstiga partier. Hörde i morse en representant för Fi kaxigt slingra sig inför frågor om hederskultur. Hennes svar var genomgående att det inte finns någn skillnad mellan olika grupper i samhället, att mäns våld mot kvinnor finns överallt och har alltid funnits, etc. Tyvärr var intervjuaren inte tillräckligt vässad för att våga precisera, att den stora skillnaden bl a ligger i att hela familjen, hela släkten kontrollerar, straffar och ibland dödar dottern som som syndat mot "hedern".

  En vettig kvinna fanns med i diskussionen, jag tror jag kände igen henne som en medelålders stridbar och klarsynt invandrarkvinna från förorten. Tyvärr hade jag svårt för att fatta det hon sa (bättre på teve när man även "ser" talet). För det tycks tyvärr stämma det någon påstod: att när man som ny i ett land lärt sig det främmande språket till 30 % så slutar man ofta att utveckla sina språkkunskaper. Efter 30 % gör man sig förstådd, och får beröm för att man lärt sig så mycket och är så duktig.
  Så sen blir det tvärstopp. Synd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig. Som vanligt eftersom du är klok som vanligt...;-)

   Å andra sidan; grammatiken är viktigast. Charmigt när någon bryter men får böjningarna rätt.

   Radera