onsdag 11 mars 2015

Varför finns det apor idag?

En gammal favorit som bubblar upp på evolutionsteori.se med jämna mellanrum, är frågan om varför det finns apor idag.



Om du till äventyrs fortfarande inte prenumererar på min kanal, gör det!

11 kommentarer:

  1. Anders Åberg12 mars 2015 09:24

    Tja, varför finns det celler? Allt började ju med encelliga organismer.
    Frågeställningen som sådan har inte mycket tillföra.

    SvaraRadera
  2. Preciis!
    - Vad har du egentligen i glaset? Jag tycker det ser ut som blåbärssoppa..?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Brown Ale. (Belysningen i rummet är blå, vilket gör att det kan se lite konstigt ut.)

      Radera
    2. Smakar som Bishops Finger? :-)

      Radera
    3. Ja, den är väl en brown ale, men detta var något annat märke.

      Radera
    4. Anders Åberg12 mars 2015 16:21

      Han har gett biskopen fingret.

      Radera
    5. Nja, det var en så trivial orsak som att jag ville ha en brown ale, och denna stod närmast. Så "noga" valde jag igår. ;-)

      (Men jag skulle mycket väl kunna ge biskopen fingret...)

      Radera
  3. Apropå våra släktingar, t ex blårävarna.
    Jag såg DOX-filmen om de med dold kamera filmade norska pälsfarmerna och fick kväljningar och sömnsvårigheter. Blev förtvivlad och rasande.
    - Djursholmsanter på NK i minkpälsar, jag föraktar er.
    Människan- vad är det för ett jäävla vidrigt djur egentligen

    SvaraRadera
  4. Just det! Därför finns det fortfarande apor: människan har fortfarande mycket att lära, även av apor.

    Vilken biskop är det förresten som fått fingret?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ölsorten Bishop's Finger. Men bara tillfälligt. ;-)

      Radera
    2. Jaså, den biskopen. Jag blev riktigt orolig.

      Radera