söndag 18 januari 2015

Allah's akilleshäl är naken hud

Det råder inga tvivel om att Allah's akilleshäl är naken hud, speciellt om det handlar om kvinnobröst eller manliga könsorgan. För att vara ett övernaturligt och allsmäktigt väsen kan man tycka att detta är en stor akilleshäl, men Allah har utvalda allierade. Svenska Dagbladet, december 2013:


Svenska Dagbladet, oktober 2013:


Så tydligen är detta ett ringa handikapp med tanke på samarbetsviljan hos politikerna. Konst kan förvaras utom synhåll, vilket ironiskt nog inte bara eliminerar dess problem, utan även dess enda värde. Jag har tidigare publicerat både kvinnokropparmansbröst, kvinnobröst och nakenhet, rent av full frontal nudity, och jag ser ingen anledning att bryta den traditionen. Detta är gudinnan Venus:


Läs gärna mitt inlägg om sexistiska datorspel.

3 kommentarer:

 1. Helt fantastiskt otroligt att tanten plockade ner tavlan! Borde vara straffbart. Väldigt vacker är den, och brösten är dessutom pyttesmå..
  Min gissning är att någon utrikes gäst fällt en kritisk kommentar, och vips försvinner tavlan. Susanne Eberstein bör skämmas!
  Och han som vill ta bort målningen av Gustav III av politiska skäl- Är de inte riktigt kloka det där riksdagsfolket?

  Någon gång har jag kommit i närkontakt med lokalpolitiker och fått inblick i deras kulturella bildning - det var skrämmande upplevelser.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De skall vara representativa för folket, vilket i sin tur ger mig lätta rysningar.....om folket....

   Radera
  2. Personligen tror jag att den sk smygislamiseringen redan är på gång. Ni vet ju att inga avbildningar av människor är tillåtna. Först förbjuder man bilder på nakna, sedan på mindre nakna och till slut även synlig hud och synligt hår.:-)


   Radera