tisdag 21 oktober 2014

Skuggfolket är på frammarsch

Om du inte vill besöka Aftonbladets nättidning, klicka inte på bilden nedan. Bl.a. Linda Strand Lundberg har postat en skärmbild från Aftonbladet som visar hur ett antal engelsktalande personer blir uppjagade över bild som de anser föreställer skuggfolket.


Efter klippet sitter fyra personer och säger hur otäckt det är när det är otäckt. Man skulle ha kunnat riva ner dårarna! Man skulle åtminstone kunna ställa en kritisk fråga, även om den vore så enkel fråga som hur man på en enda bild kan särskilja skuggfolk från grådvärgar. Men icke. Det finns pengar att tjäna på vilken idiot som helst, och vilken vidskepelse som helst.

6 kommentarer:

 1. Det finns folk som tror på Gud också....eller Allah....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har jag varit för snäll mot Gud nu igen?

   Radera
 2. Jag såg direkt att det var en spetsnaz-ryss på promenad i skärgården!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller också är det gamle Hans von Hofsten som går igen. Mycket märkligt detta att det alltid siktas nya ubåtar när borgerliga regeringar förlorar valet. Kan knappast vara tillfälligheter. Antingen tycker ryssarna väldigt illa om sossar eller så kommer hotet mot den svenska demokratin inte utifrån, utan ifrån den femtekolonn till NATO som kallas den Svenska krigsmakten.

   Radera
 3. Har också noterat den statistiska krumeluren och kan bara instämma i misstanken....

  SvaraRadera