onsdag 6 mars 2013

Katrin Zytomierska

Tokstollen Katrin Zytomierska har inte varit speciellt elak denna gång, men detta är så gränslöst ironiskt så jag väljer att ta upp det ändå. Under rubriken "Ni är så dumma i huvudet" skriver hon bl.a. (läst 2013-03-06):
"Jag blir alldeles förfärad när jag läser era kommentarer om homeopatmedicinering varför undrar jag? Varför finns det så många av er som blir så provocerade av att jag hyllar den här undersökningen som jag gjorde igår?"
Och vidare (min betoning):
"Självklart fnös de allesammans över min "humbug-referens" men hade det inte varit tack vare henne hade jag aldrig propsat på att få nya prover tagna. Nu ska de kolla mitt hjärnvärde bland annat."
Riktigt skön människa, den där. Medan hela Sverige väntar på att få höra om Zytomierska hjärnvärde, lovar jag att flitigt läsa hennes blogg framöver. Resultatet av detta test, kanske svarar på en och annan fråga man haft om henne.

Uppdatering 2015-09-24: Nya påhopp på överviktiga i allmänhet och Stina Wollter i synnerhet.

2 kommentarer:

  1. Skriv inte för mycket om henne. Det kan vara lyteskomik. Jag har visserligen bara läst det länkade inlägget, men jag få känslan av att Katrin är smartare än 5% av befolkningen.

    SvaraRadera